Back to the country

Back To The Country part nine

 

De zalen worden voller en de shows talrijker, Back to the country is inmiddels een vaste waarde in de schouwburgen en niet meer weg te denken uit de theatercatalogi. Ook in dit 9e seizoen van deze meermaals bekroonde muziektheaterproductie viert de nostalgie hoogtij. De band Savannah en solist Dick van Altena nemen u mee terug naar de hoogtijdagen van country en rock & roll.

 

Savannah 

Deze 6-koppige formatie uit Tilburg behoort al jaren tot de top van de Europese country muziek. De groep fungeerde tevens vele malen als begeleidingsband van grootheden als Wanda Jackson, Ed Bruce, Allen Frizzell, Bobby Bare en Freddy Fender. Savannah vormt al vanaf het begin de basis van de succesvolle Back to the country reeks.

 

Dick van Altena

Singer-songwriter en voormalig voorman van de fameuze Major Dundee (Band) Dick van Altena vierde onlangs zijn 40-jarig muziekjubileum. Hij schreef ruim 1.100 liedjes, o.a. voor Toni Willé (Pussycat), Henk Wijngaard en Saskia & Serge. In Back to the country neemt hij al jaren met verve de rol van vertolker van menig evergreen op zich.

 

Ruim 30 songs komen langs in deze 2 uur durende muziekreis door de tijd. Liedjes die u moeiteloos mee kunt zingen en verrassende titels met een hoog ‘o ja’ gehalte. Van Johnny Cash tot The Everly Brothers, ze komen allemaal voorbij in een (h)eerlijk muziekavondje.

Na de reguliere show is er nog een bonus in de vorm van een ongedwongen after-party, een extra optreden in de foyer van 't theater waarbij meezingen mag.

 

Nieuwsgierig geworden? klik dan hier voor onze agenda of bekijk onze promotie video hieronder.

 

Nieuwsgierig geworden klik dan hier voor onze agenda of bekijk onze promotie video hieronder.